Urbanisme

Sant Andreu de llavaneres

L'Ajuntament diu que no té diners per cobrir la riera

El projecte per fer realitat el cobriment d'un tram de la riera de Llavaneres –el que va des de la carretera de Mata fins al monument al cardenal Vives– haurà d'esperar. I és que l'Ajuntament ha admès que no pot fer front als prop de 4,5 milions d'euros que costa fer aquesta obra que permetria cobrir prop de 400 metres de riera.

Això sí, en aquest sentit, l'alcalde del municipi, Bernat Graupera (CiU), ha assegurat que no escatimarà esforços per demanar a altres administracions finançament per fer els treballs, que, en principi, havien d'anar a càrrec del consistori llavanerenc. “Trucarem a les portes que faci falta”, ha manifestat l'alcalde, que ha assenyalat que, a hores d'ara, està fent gestions tant amb la Generalitat com amb l'Estat perquè assumeixin íntegrament el cobriment del tram de la riera.

Aquest projecte inclou també la construcció a sobre de la riera d'un aparcament gratuït amb capacitat per a 400 vehicles i una zona enjardinada. Paral·lelament, el govern actual també vol actuar “de mica en mica” a la resta de trams de la riera fins a la desembocadura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.