Urbanisme

L'ajuntament de Gandia asfalta alguns camins rurals

Els camins Molí de Vent, Nova Argentina, de la Perdició i Racó dels Frares són els que actualment s'estan condicionant per a millorar el trànsit de vehicles

El Consell Agrari Municipal de Gandia ha aprovat la proposta d'asfaltat de camins rurals, plantejada pel Departament d'Agricultura, que suposa una despesa de 126.513.64 €.

En la primera intervenció està previst el condicionament i asfaltat de quatre camins amb una inversió per valor de 84.562 €.

Els camins en els que s'actua, són el Camí de la Perdició. Situat a l'esquerra de l'Autopista València-Alacant, amb una intervenció en 2.700 metres quadrats on es neteja de material solt el llit i els laterals del camí. S'aplica una capa d'aglomerat asfàltic i de formigó amb malla metàl·lica.

Al Camí Racó dels Frares, situat a la dreta de l'Autopista València-Alacant, es fa una intervenció en 5.500 metres quadrats que seran treballats prèviament amb la retirada d'elements en superfície, a més, de l'asfaltat amb una capa de 5 centímetres d'espessor.

Al Camí Molí de Vent, situat entre la carretera N-332 d'entrada a Gandia i el Camí Vell a Oliva, hi ha prevista una intervenció en 2.000 metres quadrats consistent al desbrossament i condicionament del camí, asfaltant-lo i arreglant els marges.

Finalment, al Camí Nova Argentina es preveu una intervenció en 1.000 metres quadrats d'adequació de la calçada, sorrejament dels clots produïts per la pluja i posterior asfaltat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.