Urbanisme

L'Ajuntament de Riba-roja del Túria executarà una actuació integral en el nucli històric

El projecte ‘Ruralter' d'actuació integral en el casc històric prioritza l'ús de vianants de la zona i contempla el soterrament del cablejat elèctric

El carrer Cisterna serà objecte d'una actuació integral urbanística que millore notablement la seua imatge i accessibilitat. Les obres s'executaran en la zona d'actuació delimitada pel Castell, l'Agència de Desenvolupament Local, la Cisterna i el Molí, en una extensió d'1.646 metre quadrats.

Aquesta actuació permetrà dotar de valor el nucli històric, realçant la zona amb la incorporació d'elements externs urbans que unifiquen la seua imatge i realcen els edificis històrics.

Així mateix es restringirà l'entrada de vehicles a un sol carril d'accés a l'aparcament subterrani situat en la Plaça de l'Ajuntament i prioritzant els recorreguts i places de vianants.

D'aquesta manera s'augmentarà la seguretat dels transeünts, especialment els alumnes que es dirigeixen a l'IES de Secundària i a aquelles persones que accedixen al parc Fluvial pel Camí de les Animes. Al mateix temps es potenciarà la connexió del riu amb el casc històric del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.