Urbanisme

urbanisme

Cabrera de Mar tindrà un altre accés directe

S'enllaçarà el torrent de ca l'Ignasi amb la carretera d'Argentona

Cabrera de Mar (Maresme) es dotarà d'un altre accés directe cap al municipi. Segons els treballs del nou planejament urbanístic (POUM) del poble, es preveu obrir el torrent de ca l'Ignasi fins a la carretera B-502, que és la que va cap a Argentona. El POUM, pendent d'aprovar-se provisionalment, també estableix que el poble creixi com a màxim en 1.000 habitatges, ja que es preveu un augment màxim de 3.000 habitants en els pròxims 20 anys, aproximadament. Si aquestes previsions es compleixen, Cabrera de Mar arribaria als 7.000 vilatans. El regidor d'Urbanisme, Jaume Borràs (CiU), va assegurar que “si es poden construir menys de 1.000 habitatges, millor” i es va marcar com a fita màxima infranquejable aquest nombre de nous pisos. Borràs, però, va voler puntualitzar que els treballs del POUM de Cabrera on consta aquest nombre d'habitatges els va començar l'anterior equip de govern que encapçalava ERC.

Per la seva banda, el portaveu dels republicans, Carles Rocabert, va reconèixer aquest fet però va assegurar que “això només eren previsions, i ara amb la meitat de pisos n'hi hauria prou”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.