Urbanisme

Alella

Alella amplia les voreres a la riera davant de Can Vera

Les màquines treballen des de fa uns dies en les obres d'urbanització de la riera Principal d'Alella, en el tram de Can Vera, entre el giratori de Can Lleonart i el carrer de Charles Rivel, una zona de molt trànsit, tant de persones com de vehicles.

El projecte preveu l'ampliació de les voreres i l'estretament de les calçades per tal de “potenciar el trànsit a peu i el passeig dels ciutadans i, al mateix temps, aconseguir una reordenació del trànsit amb dos carrils de circulació ben definits, un per a cada sentit”, segons apunten fons municipals. Es plantaran una quarantena d'arbres, es col·locarà nou mobiliari urbà i es millorarà l'accés a l'aparcament de sorra, que continuarà sent a la llera de la riera, canalitzada prèviament. Les obres duraran un mes aproximadament i tenen un cost de 233.000 euros. Prop de 200.000 euros, però, es financen amb una aportació de la cadena de supermercats Sorli Discau, present a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.