Urbanisme

Deltebre

L'ampliació de Riumar s'iniciarà el 2012

Es construiran 2.000 habitatges, 400 amarradors i tres hotels

L'ampliació de la urbanització Riumar, on encara estan pendents de desenvolupar-se tres zones, s'iniciarà el 2012. Així ho va afirmar ahir l'alcalde Gervasi Aspa tot assenyalant que el pla urbanístic per desenvolupar la zonaIII ja té l'aprovació inicial, mentre que el pla parcial de les zones I i IV ja té el vistiplau definitiu d'urbanisme. “Creiem que és factible que les obres d'urbanització d'aquestes tres zones puguen començar l'any que ve”, va afirmar Aspa.

La zona III de Riumar, que promouen les empreses Delta Verd i Dintre Vila, preveu construir 1.500 habitatges nous, dos hotels apartaments i un port esportiu amb 400 amarradors, a més d'una reserva de 1.500 metres quadrats per a locals comercials.

Paral·lelament les zones I i IV de Riumar impulsades per l'empresa Fomento Inmobiliario de Catalunya preveu edificar 400 habitatges nous i un hotel.

Obres de millora

D'altra banda, actualment s'està executant la primera fase de les obres de millora de la zona V de Riumar, l'àrea consolidada. Aquesta primera fase està previst que acabe aquest mes d'abril. “La segona fase no la començarem fins després de l'estiu, per ocasionar les mínimes molèsties als veïns”, va precisar Aspa. Les obres de millora d'aquesta urbanització, que amb un miler d'habitatges és una de les més grans de Catalunya, té un pressupost d'1,8 milions d'euros i està finançada en un 60% per contribucions especials, mentre que el 40% restant l'aportarà l'Ajuntament a través de subvencions i fons propis. Les obres consistixen en la renovació del ferm, la substitució de la xarxa d'aigua potable i la millora de la zona de passeig i zones verdes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.