Urbanisme

Xàbia convoca un concurs de balconades i racons

El jurat qualificador realitzarà una passada a juny i una altra el setembre proper

L'Associació de Veïns Centre Històric de Xàbia i l'Associació de comerciants i professionals Xàbia Històrica, convoquen un concurs d'ornamentació de balconades i racons per al Centre Històric de Xàbia. Col·laboren la Regidoria de Foment Econòmic de l'Ajuntament i els vivers Montgó Verd, Vivers Toscal, JGPS Jávea Garden Pool Service i Vivers Chorro.

L'objectiu d'aquest concurs rau en el foment del guarniment dels carrers i places del Centre Històric de Xàbia, el desenvolupament d'activitats d'interés comú entre veïns, comerciants, hostalers i administració local que contribuïsquen a la millora de l'atractiu de l'entorn i a la promoció econòmica i social de la zona i contribuir a la millora de la relació veí-entorn urbà, mitjançant una personal aportació estètica i artística a l'únic espai que és privat i alhora de tots els ciutadans.

La participació serà lliure i gratuïta i només podran fer-lo, a l'efecte del concurs, veïns i empreses situades en la zona del Centre Històric del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.