Urbanisme

habitatge

Dos nous aspirants a la presidència del col·legi d'aparelladors

Uns mil col·legiats votaran avui entre Josep Castellano i Joaquim Romans

Les candidatures encapçalades per Josep Castellano i Joaquim Romans aspiren avui a succeir Ernest Oliveras al capdavant del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Girona. Més d'un miler de col·legiats tenen avui dret a participar en la jornada electoral i decidir qui serà el president de l'organisme els propers quatre anys. El col·legi, com tots els agents vinculats al sector de l'habitatge, ha viscut darrerament uns temps convulsos per la crisi immobiliària, i ha hagut de prendre mesures, com ara un ERO. El president sortint, l'olotí Ernest Oliveras, ha fet balanç dels últims vuit anys en què ha encapçalat el col·legi: “Ens ha tocat viure el millor i el pitjor”. I recorda: “Sort que vam pair amb molt de seny el gran boom de la construcció, perquè ara, amb la gran davallada i tot i haver posat sentit comú en els moments bons, hem hagut de prendre mesures controlades però dramàtiques”. Oliveras no forma part de cap de les dues llistes que s'han presentat a la presidència.

La jornada electoral serà de nou del matí a vuit del vespre, i s'habilitaran meses a les oficines del col·legi a Girona, Lloret, Olot, Vilamalla i Palamós. Unes vuitanta persones ja han optat per votar per correu. Demà al vespre es coneixerà el nou president, que prendrà possessió el 16 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.