Urbanisme

El Bloc de Dénia exigeix claredat en la zona portuària

Insta a què es pose fre a la dolenta gestió que fa Ports d'aquesta zona i que pressione per a què s'acceleren les obres de l'estació marítima i acusa el govern municipal de permetre'n que s'explote lliurement

El portaveu i regidor del BLOC a l'Ajuntament de Dénia, Josep Crespo, ha criticat durament l'estat de la zona portuària i l'ús que se'n fa de la mateixa, que respon a l'interés de Ports per traure'n diners i a la permissibilitat del PP local en deixar fer lliurement i sense tenir en compte els criteris mediambientals o sense donar servei als ciutadans de Dénia, que des de fa anys esperen la finalització de les obres de la nova estació marítima.

Per tot això, el BLOC exigeix que part dels beneficis que se n'extrauen de la zona portuària vagen a parar a les arques municipals. Per al BLOC, l'austeritat no consisteix només retallar en despeses sinó que consisteix també a generar ingressos. Per aquesta raó, el BLOC proposa aquesta mesura de recaptar part dels beneficis de l'explotació del Port com a mesura contra la crisi.

Per al portaveu del BLOC, no es pot permetre que Ports se n'aprofite d'aquesta zona, que faça i desfaça com vulga i damunt en traga beneficis econòmics i que no done els serveis que la ciutat es mereix. Un exemple més d'aquesta manera de fer en la qual Ports trau diners del Port de Dénia amb el vist-i-plau del PP, és l'aparcament de davant la llotja de pescadors. I és que, segons s'ha pogut comprovar, s'ha fet una nova distribució en l'aparcament i s'ha creat una zona de pagament de tal manera que Ports, de nou, “fa caixa” a costa dels ciutadans i dels turistes de Dénia.

Per a Josep Crespo aquesta permissibilitat del govern municipal en l'actuació de Ports respon al explícit seguiment que el PP de Dénia fa de la política dels populars a València en clau autonòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.