Urbanisme

Medi ambient

Volen que Solà actuï al camí de l'Aigua d'Alp

La plataforma Salvem la Molina denuncia una greu agressió al bosc

La plataforma Salvem la Molina ha fet arribar al director general d'Urbanisme, Pere Solà, un requeriment en què li demana que actuï en relació amb la denúncia presentada per l'entitat davant d'aquesta administració el 10 de setembre del 2009, per una infracció urbanística greu al camí de l'Aigua de Supermolina, al municipi d'Alp. La infracció afecta un sector de bosc classificat com a sòl no urbanitzable d'especial protecció, situat al camí de l'Aigua d'aquesta urbanització. En concret, aquesta plataforma denuncia el moviment de terres amb alteració de l'orografia del terreny, la tala massiva i indiscriminada d'arbres i el dipòsit incontrolat de runes i residus de la construcció.

La plataforma Salvem la Molina ha fet arribar aquest requeriment a Solà perquè falten pocs dies perquè el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal d'Alp hagi de tornar a la Comissió d'Urbanisme de Girona per a la seva aprovació definitiva. En l'última reunió, van quedar sobre la taula en espera d'aclariment tots aquests fets que han estat objecte també d'una querella criminal interposada per la mateixa entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.