Viladecavalls comença la construcció dels vestidors de la piscina municipal

L'Ajuntament de Viladecavalls ha començat els treballs de construcció dels vestidors de la piscina municipal. Aquestes obres es finançaran gràcies al fons estatal d'inversió local (FEIL). D'aquesta manera, el recinte de la piscina municipal es dotarà d'un edifici de vestidors de construcció lineal de 200 metres quadrats que donarà servei a tots els banyistes. Així mateix, la piscina incorporarà serveis sanitaris i un sistema d'accés a l'aigua adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Al marge de l'edifici de vestidors, l'obra també preveu l'adequació d'una zona d'aparcament de 2.500 metres quadrats situada entre el camp de futbol i la piscina que permetrà acollir entre una trentena i una cinquantena de vehicles.

En els pròxims dies està previst que es comencin la resta d'obres: la urbanització del carrer Antoni Soler i Hospital i la plaça Pere Amat, l'ampliació de la xarxa d'aigua potable a Sant Miquel de Guanteres, l'ordenació de l'aparcament de la zona esportiva municipal del Casc Urbà i la incorporació de sistemes de ventilació assistida a les aules de l'escola de música Pau Casals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.