Urbanisme

Compromís per Alzira reclama mesures per a l'aparcament en Tulell

a zona de vianants enjardinada que hi ha davant de la Casa Blava està sent utilitzada com aparcament

La zona de vianants enjardinada que hi ha davant de la Casa Blava està sent utilitzada com aparcament. En alguns moments del matí esta zona arriba a estar plena mentre, en l'avinguda Adrian Campos, els carrers de darrere i en els carrers adjacents, hi ha moltes places d'aparcament buides. Està qualificada aquesta zona com a de vianants, ja que en cap lloc s'especifica que siga zona habilitada per a aparcament i tampoc hi ha cap accés en la vorera que convide a ser utilitzada com a tal. De fet, la majoria dels vehicles accedeixen per la rampa del pas de vianants que hi ha un poc més abans.

I si és una zona de vianants integrada dins de l'espai de la casa blava, no s'entén que estiga ocupada de forma habitual per vehicles que poden destrossar i embrutar el ferm on desprès poden jugar xiquets, més si com hem dit, hi ha al mateix temps places per a aparcament lliures tant en l'avinguda com en la contornada dels centres educatius i esportius.

Només l'ocasional falta de places d'aparcament en la zona justificaria d'alguna manera esta utilització, però no és el cas, per la qual cosa Compromís per Alzira no entén que l'Ajuntament estiga permetent este abús que està convertint este parc en un aparcament del centre educatiu privat que hi ha al costat. És per això que la coalició econacionalista, demana a l'Ajuntament que aclarisca l'ús d'este espai i que, si és el cas, prenga les mesures pertinents: o prohibint el seu ús com a aparcament o declarant la zona com a ampliació encoberta de la Universitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.