Urbanisme

BAIX EBRE

120.000 euros per millorar els camins dels Ports

La Mancomunitat Tortosa-Roquetes va aprovar ahir el projecte de millora dels camins dels Ports i un conveni amb l'associació de veïns, que col·laborarà econòmicament en l'actuació. Es tracta d'un tram de 4,5 quilòmetres comprès entre el coll de Carrasquetes, el refugi de Caro i la zona del Mascar, i que suposarà una inversió de 120.000 euros, 30.000 dels quals seran aportats pels veïns. “Els camins estan molt deteriorats, ara es pavimentaran i també es milloraran els desaigües per evitar que la carretera es faci malbé en el futur”, va dir l'alcalde de Roquetes, Francesc Gas.

Per la seua banda, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va deixar clar que aquesta actuació es du a terme perquè la mancomunitat tenia un romanent de tresoreria d'una actuació anterior als Ports. “És un exemple de col·laboració pública i privada”, va dir Bel. L'obra s'adjudicarà en les pròximes setmanes i la previsió de la mancomunitat és que estigui llesta al juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.