Urbanisme

Seriosos dubtes a Paterna sobre el PAI de la Vila Romana

La coalició nacionalista pregunta sobre el manteniment de l'edificabilitat que en part ha generat un carrer municipal

Compromís segueix insistint en que “l'alcalde de Paterna no pot passar de puntetes per l'assumpte del PAI de la Vila Romana, sense respondre a tots els dubtes que encara envolten a la reparcel·lació, que ahir es va anular al ple només perquè així ho demana el Fiscal. Nosaltres recolzem l'inici de la nova reparcel·lació però no es pot començar una nova etapa sense aclarir punts negres com que es vol mantenir una edificabilitat que en part ha generat un carrer municipal”.

Segons el regidor de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, “dins de l'informe proposta trobem una afirmació que no compartim i és que s'ha de modificar la fitxa del PRIM i tots els documents que es vegen afectats de manera que l'edificabilitat total del sector siga la mateixa”. I preguntem: la reparcel·lació no tracta de llevar la edificabilitat que ha generat el vial municipal al promotor? Lleven la superfície del carrer però mantenen la edificabilitat?”.

La Fiscalia declara nul·la la reparcel.lació, però també el Pla de Reforma Interior i el Conveni de permuta. La pregunta que es fa Compromís per Paterna és si l'alcalde també anul·larà la permuta i el Pla de Reforma Interior que incloïa el vial al promotor, ja que així ho demana el Fiscal i ho confirma l'assessor jurídic de l'Ajuntament.

Tot aquest mal de cap, es podria haver evitat si al 2007 l'alcalde s'haguera recordat de les seues declaracions quan era oposició, que el vial era municipal, i que en arribar a l'alcaldia sembla que va oblidar. Però no contents amb això, a Paterna ningú assumeix la seua responsabilitat, ni tampoc en les conselleries de Territori i Cultura, segons el grup polític denunciant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.