Urbanisme

urbanisme

Desacord en l'expropiació d'una finca de la Cellera de Ter

És al costat de l'ajuntament, s'hi vol fer una plaça, i els propietaris en demanen 271.000 euros

La junta de govern de la Cellera de Ter va acordar la setmana passada desestimar les al·legacions presentades pels propietaris d'una finca que l'Ajuntament ha d'expropiar, segons es va informar en el ple celebrat dilluns. Segons el planejament vigent (del 1986), l'Ajuntament ha d'expropiar una casa situada al número 20 del carrer Major, que acaba en una cantonada de l'ajuntament, perquè s'hi preveia un vial i una petita plaça. Cap Ajuntament, però, no va tirar mai endavant l'expropiació, segons va explicar l'alcalde, Josep Serrallonga.

L'Ajuntament entén que l'expropiació només afecta una part de la finca (en concret 144 m²), mentre que la part de pati no en resultaria afectada, però els propietaris volen que s'expropiï tota (220 m²). A més, les dues parts fan valoracions radicalment diferents, i és a l'hora de posar preu on s'encallen més les negociacions. Els propietaris valoren la finca en 271.000 euros, mentre que l'Ajuntament fixa un preu de 34.200.

D'altra banda, l'Ajuntament ha adquirit una parcel·la de 1.678 m² al passeig del Carrilet on en un futur es vol fer un passeig i també es pugui instal·lar el mercat setmanal i fer-hi activitats de lleure. La parcel·la s'ha pagat a 10 euros el metre quadrat. L'obra, però, encara no es pot fer.

LA XIFRA

34.200
euros
és el preu que ha fixat l'Ajuntament per la propietat, que els amos valoren en 271.000 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.