Urbanisme

Morella finalitza les obres de reurbanització de la Plaça Colom

El consistori ha invertit més de 90.000 euros en la renovació d'este vial que es reobrirà al trànsit el proper dilluns

L'Ajuntament de Morella ha finalitzat una de les principals obres que es contemplaven en el Pla Municipal de Renovació Urbana. Esta actuació ha consistit en la millora de les conduccions subterrànies i el paviment de la zona de la Plaça Colom, des del punt de confluència entre este vial i el de la Mare de Déu i Blasc d'Alagó, fins a la costa Hort del Baró. Aquest carrer es reobrirà al trànsit el proper dilluns. En total, s'han invertit més de 90.000 euros, finançats mitjançant els Plans Provincials i fons de l'Ajuntament.

Les obres de reurbanització del carrer van començar a finals del passat mes de novembre i s'han organitzat en distintes fases per a ocasionar el menor nombre de problemes de circulació. Per això, la primera va concloure abans de Nadal, podent-se reobrir al trànsit fins mitjans del mes de gener.

La zona de la Plaça Colom és un dels punts neuràlgics de circulació. En el lloc d'actuació convergixen tres carrers distints, Plaça Colom, Balasc d'Alagó i Mare de Déu de Vallivana, que suposen vies importants d'entrada i eixida de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.