Urbanisme

vallès occidental

Rubí tornarà a calcular la quota per urbanitzar Sant Muç

El PP sembra dubtes en el càlcul del setè rebut i s'atura el cobrament

Els veïns es manifesten cada divendres

Arran d'una moció presentada pel PP, en què qüestionava jurídicament la forma com s'ha liquidat la setena quota de la polèmica urbanització de Sant Muç, l'equip de govern va decidir aturar-ne el cobrament. El ple, a més, va acabar decidint que s'encarregaria un nou informe jurídic i tècnic per saber si s'ha de calcular en base a les liquidacions de les obres del 2004 o del 2010. Pels populars era un error calcular-ho en base a la primera –sortia més cara per als veïns–, ja que no recull les indicacions d'una sentència del Tribunal Superior de Justícia que també obligava el consistori i els propietaris de parcel·les més petites de 200 metres a pagar.

La moció es va aprovar per unanimitat, tot i que el regidor de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat, Manuel Velasco, va respondre fa uns dies que els càlculs estaven ben fets complint la llei d'urbanisme i que les rectificacions per resolucions administratives o jurídiques s'havien d'incloure en la liquidació definitiva, que encara no està quantificada.

El text també acorda que els veïns de Sant Muç puguin fraccionar aquesta setena quota en dotze mesos sense necessitat d'aportar cap tipus de garantia, en comptes dels sis mesos en què es podia fer fins ara.

Mentre es feia el ple, els veïns es manifestaven a l'exterior després que els últims dies haguessin presentat més de 300 recursos contra l'anunci del cobrament d'un vuitè rebut no previst inicialment per les obres que van acabar el 2008, després de set anys d'estar aturades, d'augmentar el cost uns sis milions i, a més, de presentar deficiències.

LA XIFRA

12
són els mesos
en què es podrà fraccionar el pagament de la setena quota de les obres, que no serà la definitiva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.