Urbanisme

L'alcalde de Paiporta utilitza una font per fer política populista

La coalició Compromís critica l'anunciada consulta popular per demagògica

Ibor planteja un fals dilema amb l'eliminació de la font de la Plaça Xúquer

Compromís per Paiporta ha denunciat que l'alcalde de Paiporta, Vicente Ibor, a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Paiporta, pretén realitzar durant el mes d'abril una falsa consulta per tal d'eliminar la font de la Plaça Xúquer.

La seua justificació són les constants queixes per part del veïnat, però des de Compromís per Paiporta entenen que és una forma de desviar l'atenció cap a problemes inexistents. De fet, es denuncia que l'equip de govern del PP de Paiporta primer deixa de complir les seues responsabilitats referides al manteniment i neteja de les places de Paiporta i després, com a conseqüència de les queixes del veïnat, pretén eliminar les fonts.

La portaveu de Compromís, Isabel Martín manifesta que el lloc natural de les fonts són les places i no les rotondes on les estan col·locant el PP de Paiporta però matisa que “necessitem que es mantinguen netes i en perfectes condicions”.

En la Plaça Xúquer es reuneixen diàriament gran quantitat de persones, xiquets i majors. Martín senyala que “la preocupació de l'Ajuntament hauria de ser la de mantindre en condicions aquestes instal·lacions” i afegeix “no ens estranyaria que el següent pas del PP de Paiporta siga eliminar places perquè s'embruten, i netejar-les costa diners”.

Compromís per Paiporta, denuncia que el govern del PP ja te decidit llevar la font i el que busca és publicitat, propaganda i falsa participació.

Enderrocar en compte de restaurar

Pere Rossell

Resulta curiós veure com a aquesta localitat del vessant Sud de la comarca de l'Horta, el seu alcalde, Vicente Ibor, s'estima més enderrocar una obra que haver de restaurar-la o netejar-la. Els nous rics sempre han actuat igual en la nostra cultura mediterrània i és per això que resta ben ppoca cosa del Renaixement valencià. La Burgesia valenciana sempre ha preferit enderrocar allò vell i passar pàgina que no haver de restaurar les obres antigues i posar-les al dia.

A Paiporta, Ibor es presenta com un autèntic burgés, però en aquesta ocasió, amb traïdoria, perquè ell ja té decidit el què fer amb la font de la plaça Xúquer i el que vol és justificar aquesta decisió presa d'avantmà. Per si això fos poc, amb aquesta falsa polèmica, interposa un vel de fum per sobre els autèntics problemes del poble, derivats d ela manca de participació que imprimeix a la seua política conservadora.

Per què no reclama Ibor la participació per saber si volem metges especialistes en el Centre de Salut? Per què no reclama Ibor la participació ciutadana als veïns del carrer Poeta Llorente sobre les condicions del solar? Per què no reclama Ibor, la participació ciutadana en l'elaboració dels pressupostos municipals? Al poble, a més d'un, aquesta consulta suposa un insult a la ciutadania, ja que és totalment inútil i no beneficia a ningú. El que s'hauria de fer en realitat, és treballar pels problemes reals de paiportins i paiportines, que suporten la pitjor crisi econòmica, política i social en molts anys. Més neteja i restauració i menys enderrocaments de la font.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.