Urbanisme

urbanisme

L'Ajuntament de Banyoles atura la construcció d'una benzinera de Bon Preu

Li obre expedient perquè ha començat les obres sense la llicència ambiental ni la d'obres

Sí que en té per fer una botiga de conveniències al mateix terreny

L'Ajuntament de Banyoles ha obert un expedient de disciplina urbanística a l'empresa de supermercats Bon Preu perquè ha començat les obres per soterrar els dipòsits d'una nova benzinera sense tenir els permisos pertinents. El govern local sí que li ha donat permís d'obres per a la construcció d'una botiga de conveniències al mateix lloc, les que hi ha a moltes de les benzineres, però no per al punt d'abastament de benzina i gasoil. Bon Preu ha presentat el projecte a l'Ajuntament de Banyoles i aquest l'ha fet arribar al Consell Comarcal del Pla de l'Estany, que és qui ha de concedir o denegar la llicència ambiental. Si l'ens comarcal informa favorablement d'aquesta activitat, llavors l'Ajuntament donarà la corresponent llicència d'obres. Mentrestant, ha requerit l'empresa perquè no només aturi els treballs, sinó perquè tapi els forats que havia començat a fer per posar-hi els dipòsits.

L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha volgut remarcar que han actuat amb molta celeritat a l'hora d'aplicar la disciplina urbanística vigent. I és que les obres han provocat les queixes d'alguns veïns de la zona, que són els que han alertat l'Ajuntament, a qui retreuen passivitat en el tema. Bon Preu vol fer la futura benzinera i la botiga al carrer Telers a pocs metres del supermercat de la marca que hi ha a la sortida sud del municipi. Ahir no va ser possible parlar amb cap portaveu de Bon Preu.

LES XIFRES

17
dispensadors
de benzina i gasoil de Bon Preu hi ha a Catalunya, tots automatitzats i d'autoservei.
5
benzineres
té en l'actualitat Bon Preu repartides arreu del territori de les comarques gironines.

cinc, a les comarques gironines

Bon Preu té disset benzineres al país, cinc de les quals a les comarques gironines. En concret, a Figueres, Llagostera, Sant Pere Pescador, Hostalric i Torroella de Montgrí. Es tracta d'estacions completament automatitzades i d'autoservei, amb descomptes importants per als clients. Estan situades normalment a l'exterior de supermercats Bon Preu o Esclat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.