Urbanisme

Problemes de barreres arquitectòniques als carrers de Picassent

La Coalició Compromís per Picassent ha denunciat la lamentable situació en la que es troba la vila per a la lliure accessibilitat

La Coalició valencianista ha llançat la campanya “Picassent sense barreres” amb l'objectiu de fer palesa la situació en la que es troben els carrers de Picassent amb un fum de barreres arquitectòniques on gent amb cadira de rodes, mobilitat reduïda, carrets de xiquets i xiquetes, o gent major amb gaiatos o caminadors no pot circular amb normalitat pels carrers d'aquest poble de la comarca de l'Horta.

L'objectiu de la campanya és advertir a l'Ajuntament de totes aquelles zones per les quals el veïnat amb problemes de mobilitat reduïda no poden passejar o anar pel carrer.

La campanya de denuncia de la Coalició Compromís es vertebra des de la participació ciutadana ja que la ciutadania pot enviar fotos dels llocs del poble amb més problemes de barreres arquitectòniques. Aquestes fotos es poden fer arribar a la Coalició Compromís per Picassent mitjançant les diferents xarxes socials, el correu electrònic, o la pàgina web .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.