Urbanisme

El Govern d'Ontinyent soluciona els problemes de la plaça de les Sufragistes

Veïns i usuaris de l'aparcament adjunt a l'Hospital reclamaven des de fa anys solucions a la pols i el fang que es generava a la Plaça adjacent a l'Hospital

Els problemes que des de fa anys venien patint veïns i usuaris dels estacionaments de la plaça de les Sufragistes d'Ontinyent tindran per fi solució. Aquest cèntric espai, una “plaça-aparcament” molt utilitzada donada la seua proximitat a l'Hospital i al Centre d'Especialitats d'Ontinyent, solia estar en males condicions degut a la pols i el fang que es generava en no estar asfaltada.

Ara, el Govern d'Ontinyent està treballant en una important millora d'aquest espai que finalitzarà la setmana vinent.

En esta línia s'inclouen també les obres de pavimentació que van a començar el proper dilluns a diverses vies de la ciutat, que obligaran a restringir la circulació i l'estacionament de vehicles durant alguns dies en diversos trams de vies com els Carrers Pare Fullana, Pius XII, Enric Casanova, Camí dels Carros i Dos de Maig; les Avingudes de Cristòfol Colom i de l'Almaig i també la pròpia plaça de les Sufragistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.