Urbanisme

Condicionament del camí rural de La Solana a Banyeres

La Diputació d'Alacant ha aprovat una subvenció per a la segona fase del condicionament del camí rural

La Diputació d'Alacant ha aprovat una subvenció per a la segona fase del condicionament del camí rural La Solana dins la convocatòria de subvencions destinades a inversions en camins de titularitat no provincial per al 2012.

El tram a condicionar en esta fase discorre des de l'encreuament del camí de La Vereda amb el camí d'El Posolo fins a l'encreuament amb la sendera de la Rambla dels Molins, amb una longitud de 1.205,64 metres.

La primera fase condicionada en 2011 comprenia un tram de 902,65 metres des de la carretera CV-81 Villena-Ontinyent fins a l'inici d'esta segona fase.

El tram actual té un cost de 58.800 €, dels quals la Diputació d'Alacant aportarà 41.160 € corresponents al 70% del cost, i el 30% restant, és a dir, 17.640 € serà a càrrec de l'Ajuntament del romanent líquid de tresoreria.

L'obra consistix en la consolidació del ferm per mitjà de llasts compactades, mantenint els pendents i rampes existents, ja que la seua configuració rural fa inviable una modificació, i també es realitzaran treballs de reparació de cunetes, i creació de nous guals per a passos d'aigua, ja que actualment presenta deterioraments per clots a causa de la falta d'escolament de les aigües pluvials.

L'actuació s'enquadra dins del conjunt d'actuacions per al condicionament de camins rurals que ha desenvolupat en els darrers anys l'Ajuntament al facilitar el canvi d'usos i mètodes agrícoles, el que comporta un augment de la producció, i contribuïx així a superar l'agricultura de subsistència tradicional en la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.