Urbanisme

Compromís exigeix un remat d'obra “decent” al Barranc Barat de Paterna

La formació denuncia que no és la primera vegada que es produeixen accidents i critica l'estil 'nyap' del PP

Compromís per Paterna denuncia que “l'equip de govern del Partit Popular s'ha gastat quantitats enormes de diners del Pla E per a fer les obres de la canalització del Barranc Barat i no les ha finalitzat com cal. Raó per la qual els accidents de vehicles i, fins i tot, bicicletes de xiquets estan a l'ordre del dia".

Per als denunciants, “no és de rebut que el PP espere a posar el remei quan passe alguna cosa pitjor, i més quan ens consta que hi ha nombroses queixes veïnals i denúncies per incidents anteriors”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, explica que “no hi ha cap tipus de barana ni cap element que puga impedir que els cotxes tinguen un accident i acaben dins de la canalització. Però en Paterna sembla que aquest és l'estil 'nyap' del PP”.

Per tot això, des de Compromís per Paterna exigeixen que ràpidament es pose solució a aquesta situació de perill que pateixen els vehicles i les persones que van a prop de la zona del Barranc Barat. I que l'equip de govern assumisca la seua responsabilitat i finalitze com cal les obres de la seua canalització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.