Urbanisme

urbanisme

La urbanització de la Corominola completa la de l'accés nord a Santa Pau

Hi haurà espai per a una seixantena d'habitatges entre la zona poliesportiva i el sector ja urbanitzat

L'Ajuntament hi tindrà sòl per a nous equipaments

L'Ajuntament de Santa Pau ha impulsat la urbanització del sector del pla de la Corominola, que completa la de l'accés nord al poble, juntament amb el nou polígon d'activitats econòmiques de la zona esportiva. En concret, el govern local ha aprovat la primera fase de la urbanització d'aquest pla i consolida així la trama urbana en aquest sector.

Es tracta d'una zona de terrenys qualificats com a rústics, els quals el pla d'ordenació urbana municipal de 2008 va reconvertir en urbanitzables. La urbanització del pla de la Corominola preveu que hi hagi una seixantena d'habitatges a l'espai més proper a la carretera d'Olot.

Inclou també un 10 per cent d'aprofitament públic. La zona pública és la que es farà en properes fases, ja que no hi ha disponibilitat econòmica en l'actualitat. A l'espai d'aprofitament públic hi haurà habitatges socials i equipaments de tipus sanitari i social, en concret, un nou consultori i un centre de dia per a la gent gran.

L'alcalde, Josep Companys (Units per Santa Pau-AM), destaca la importància d'aquesta nova zona urbanitzable, perquè dota el municipi garrotxí de terrenys per encabir-hi els futurs nous equipaments.

El pla de la Corominola queda delimitat pel camí d'accés a la zona poliesportiva, al pavelló i al futur polígon d'activitats econòmiques i per la zona urbana consolidada. Està situat a l'accés nord, a l'esquerra de la carretera d'Olot, en direcció cap al poble.

LA XIFRA

2,2
hectàrees
d'extensió tenen els terrenys del pla de la Corominola, en el sector de la carretera vella d'Olot.

LA DATA

2008
És l'any en què
es va aprovar l'actual pla d'urbanisme de Santa Pau, en què es va requalificar la Corominola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.