Urbanisme

Arc de Mig Punt al·lega contra el Pla d'Urbanisme de Gandia

Les puntualitzacions interposades subratllen les incoherències del projecte de rehabilitació previstos

L'Associació Arc de Mig Punt, Associació Memòria i Patrimoni, ha presentat a l'Ajuntament de Gandia un conjunt de nou al·legacions molt detallades en referència a la Modificació del Pla Especial de Revitalització i Millora Urbana (PERIMMU), publicat al DOCV amb data de 21-02-2013 per a sotmetre's a exposició pública.

El conjunt d'aquestes nous al·legacions tracta de demostrar globalment per què no té sentit la modificació d'un Perimmu tan antiquat.

Les al·legacions més importants ressalten la incoherència de moltes de les propostes del Perimmu, entre elles l'incompliment dels requeriments tècnics de la Direcció General de Patrimoni en matèria de catalogació, la informació deficient dels Béns d'Interés Cultural de la ciutat, la no delimitació de nuclis històrics com Beniopa, Benipeixcar, el Grau i d'altres.

L'Associació, torna a insistir en una problemàtica endèmica del municipi de Gandia i torna a criticar la falta d'interés del govern municipal pel seu patrimoni, un assumpte de primer nivell en el model de ciutat i en la projecció que aquesta ofereix des d'un punt de vista turístic i de prestigi de cara a l'exterior.

La necessitat urgent de fer un autèntic catàleg de tot el terme municipal “és una prioritat que no hauria d'escapar a cap dels governants” manifesta l'associació professional denunciant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.