Urbanisme

Riells i viabrea

El ple aprova un conveni per reparar un talús mal fet

El ple de l'Ajuntament de Riells i Viabrea va aprovar un conveni amb l'empresa ACSA per l'obra d'estabilització del talús situat entre els carrers Alzina i Vall-Nou. Aquest talús es va construir després que una esllavissada causés problemes greus a les cases que hi havia tant a dalt com a baix d'un barranc. CiU, a l'oposició, es va abstenir en aquest punt, ja que considera que ACSA no hauria d'abonar només el cost de les obres de reparació (118.000 euros), sinó que hauria d'arreglar-ho, ja que el talús el van fer ACSA i una altra empresa que va fer fallida.

En l'apartat de precs i preguntes, CiU va criticar que des del desembre s'ha detectat que les dues bombes per a aigües residuals que hi ha en el municipi no estan funcionant bé i es produeixen abocaments a la riera, i que el nou govern (ERC i PSC) “no ha estat capaç de solucionar-ho”, segons va dir el seu portaveu, Josep Manel Tarrida. L'alcalde, Josep Maria Bagot (ERC), va explicar que s'està fent un estudi “per si es filtra aigua d'un altre lloc”. Va assegurar que la majoria dels dies no hi ha cap abocament. “Però no ens podem arriscar”, va afegir. El ple també va acceptar la renúncia al càrrec del primer tinent d'alcalde, Sergi Massó, per motius laborals i familiars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.