Urbanisme

infraestructures

Faran una altra passera sobre el Ter a Bescanó

Es farà a l'altura del restaurant La Barca i serà d'ús exclusiu per vianants

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha emès un informe favorable a la construcció d'una passera per a vianants sobre el Ter, entre els municipis de Bescanó i Sant Gregori. Està previst construir el nou pas a prop de la zona coneguda com La Barca, a tocar del restaurant del mateix nom, on antigament hi havia aquest mitjà de transport per creuar el riu. L'alcalde de Bescanó, Xavier Soy, assegura que la intenció del consistori és posar-se a treballar per redactar el projecte de construcció d'aquesta nova infraestructura i hi va afegir que ja estan d'acord amb l'Ajuntament de Sant Gregori per tirar-ho endavant.

Veïns dels dos municipis havien reclamat llargament la construcció d'un pas per a vianants per damunt del riu, i també ho havien demanat els usuaris de la via verda, que passa a prop del Ter. La nova passera se sumarà a la que fa servir Àrids Sant Gregori –tot i que l'han feta servir altres vehicles–, que es va reconstruir ara fa tres mesos perquè l'anterior es va esfondrar a causa d'un període de pluges el març del 2011.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia