Urbanisme

Ibi organitza un acte de benvinguda per als seus Reis Mags

El monument torna al seu emplaçament després de mesos de restauració

L'Ajuntament d'Ibi organitza el 23 de desembre un acte obert al públic en general per donar-li la benvinguda oficial al monument dels Reis Mags, que va tornar a la seua ubicació inicial, a la plaça que li dóna nom, el passat 12 de desembre.

Es tracta d'un senzill però emotiu acte carregat del sentiment i la màgia pròpia d'aquestes dates nadalenques. Un acte al que s'espera que acudisquen els veïns iberuts i que va especialment dirigit a tots els xiquest i xiquetes d'Ibi.

L'homenatge donarà començament a les 19.30 hores amb un cercavila des de la plaça Sanchis Banús, amenitzat amb la música de les dolçaines de Castell Vermell. La comitiva finalitzarà a la plaça dels Reis Mags sobre les 20 hores, on, a més d'exhibir la nova il·luminació i jardineria ornamental de la plaça, els més de 60 músics de Castell Vermell interpretaran, a manera de benvinguda, la peça musical “Temps de llum”, guanyadora de l'III Concurs Nacional de Marxes per a cavalcades de Reis Mags.

Amparo Pina, tinent d'alcalde de l'àrea d'Urbanisme declara que «hem escoltat el sentir general dels iberuts que era retornar el monument restaurat a la seua ubicació original. Per això vull animar a tots els veïns al fet que ens acompanyen a donar-li la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar en un acte carregat de sentiment, emoció i alegria per a tots».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia