Urbanisme

Compromís per Onil demana millores vials en un camí que va l'I.E.S “La Creueta”

La coalició Compromís traslladarà la queixa de l'alumnat i el professorat al plenari del dijous 9 de gener

Compromís per Onil proposarà que s'estudie i solucione la inexistència d'un tram de vorera en la circumval·lació entre els finals del Carrer Alcoi i Cardenal Payà, vist el perill que suposa en una zona amb gran circulació de persones i vehicles.

Es tracta d'una proposta que ha fet arribar part de l'alumnat i professorat a aquesta formació política local i, després d'haver-la estudiada, han corroborada la perillositat de la qual els informaven. Els vehicles i les persones es troben amb un greu perill quan, aquestes últimes, han de desplaçar-se pel mig de la circumval·lació coneguda popularment com “el desvio” .

Des de qui es desplaça a l'Institut, passant pels majors i, fins i tot, grups d'esportistes que es troben amb la carència de vorera i l'obligació de transitar per aquesta carretera on circulen vehicles a prou velocitat, la situació s'agreuja molt al sumar-li la falta d'enllumenat, fet que du a situacions de greu risc entre les persones i vehicles.

Donades aquestes circumstàncies, els regidors de Compromís per Onil, han assegurat que traslladaran la proposta ciutadana al plenari d'aquest mateix dijous, juntament amb un prec perquè es repassen tots els passos de vianants dels carrers que desemboquen a aquesta circumval·lació, ja que en certs carrers, estan esborrats o són inexistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia