Urbanisme

Apareix a Onil un carri bici sorpresa de manera improvisada

Compromís per Onil sol·licita informació sobre el disseny i la continuïtat d'aquest traçat

Compromís per Onil presentà al darrer plenari una ronda de preguntes relacionades amb el conflictiu carril bici que ha aparegut al poble i que ha creat una gran divisió entre l'equip de govern i la resta de ciutadanes i ciutadans.

Des del començament d'aquest carril, s'ha seguit amb estupefacció en la localitat cada feta i desfeta produïda. A la ciutadania ha anat sorprenent com un dia pintaven una ratlla i al dia següent estava esborrada, com un dia eliminaven aparcament i al poc temps, per clamor popular, tornava a sorgir com si d'un nyap desastrós es tractara.

Donades aquestes circumstàncies, els grups polítics de l'oposició municipal han sol·licitat major participació ciutadana a l'hora de projectar obres o serveis, convençuts com estan que “els bons projectes han de nàixer de la participació i la transparència amb la finalitat d'arribar a propostes consensuades i finalment votades entre tots, perquè d'eixa manera, tothom es corresponsabilitza de les decisions, tant si són bones com si finalment acaben sent roïnes i, també decideix on van els seus diners, ja que aquest carril ha costat ja 6.000€” declara el regidor de Compromís.

El poble d'Onil vol saber sobre quins punts pivota la política local i vol ser partícip en la institució local, perquè vol que la política que s'hi faça ha de ser en positiu, perquè Onil creu i aposta per la política de baix cap a dalt tal com ha demostrat aquests dies.

Així doncs, la ciutadania vol conèixer els criteris que s'han seguit per tal de fer el carril bici que ha aparegut al poble, si s'ha demanat algun estudi, si ha hagut demanda per part dels veïns o simplement ha sigut cosa feta de l'ajuntament, com es pensen suplir els aparcaments que han desaparegut amb la creació d'aquest carril, qui serà el cost total i si es pensa expandir aquesta creació a més zones del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.