Urbanisme

El veïnat d'Alaquàs decideix la millora de la zona comercial del poble

Amb aquesta iniciativa participativa, s'ha demostrat el compromís i la responsabilitat de l'Ajuntament amb el seu poble

Alaquàs invertirà 190.000 euros en la millora de la zona comercial dels carrers Vicent Andrés Estellés, Sant Rafel, Mallorca i Majòlica. Així ho va decidir el veïnat en la reunió de la comissió de Pressupostos Participatius celebrada al Castell d'Alaquàs. Del pressupost total, 140.000 euros provenen del Pla Provincial de camins rurals i urbans de la Diputació de València i 50.000 euros de la partida municipal que l'Ajuntament d'Alaquàs ha destinat enguany a Pressupostos Participatius.

Aquesta actuació, fruït de diverses reunions entre l'Ajuntament i la comissió de Pressupostos Participatius per tal d'analitzar les necessitats del municipi, servirà per millorar la urbanització d'aquesta zona del municipi amb l'objectiu de promocionar i fomentar el comerç local.

El projecte de Pressupostos Participatius posat en marxa per l'Ajuntament d'Alaquàs naix amb l'ambició d'aconseguir que un grup cada vegada més ampli de veïns i veïnes treballen de manera estable amb l'objectiu que puguen decidir en què s'inverteix la partida destinada a Pressupostos Participatius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia