Urbanisme

Estat d'abandó d'algunes zones de Torrent de l'Horta

A la desídia sobre la neteja del Barranc de Xiva s'afig ara la plaça interior del carrer Mestre Sosa

Compromís per Torrent, mitjançant el seu portaveu Vicent Beguer, ha tornat a denunciar l'existència d'un nou abocador descontrolat, aquesta vegada dins del casc urbà, concretament a la zona interior d'un gran parc infantil ubicat a l'alçada del número 32 del carrer Mestre Sosa, en la confluència del carrer Dels Mauros i a prop de la banda de darrere del col·legi d'educació especial Torre-Pinos.

Al costat d'aquest abocador Compromís també ha denunciat l'existència de dos solars abandonats plens de brossa i brutícia, on poden observar-se un seguit de panells elèctrics oberts, amb els cables a la vista, que des de Compromís es desconeix si estan o no en servei.

Tanmateix també s'observa que han desaparegut vàries papereres i la falta d'existència de mobiliari urbà dedicat a l'arreplegada d'excrements de gossos, els quals embruten la zona exterior del perímetre de l'àrea de jocs infantils, amb la insalubritat que produïx aquest fet.

La denúncia ha sigut posada en coneixement del grup municipal de Compromís mitjançant una denúncia veïnal, motiu pel qual s'insta a la delegació corresponent a pendre les mesures adients per a donar solució a un greu problema de manteniment i salubritat, que afecta una zona de l'interior del casc urbà de Torrent.

Aquesta denuncia s'afig a la que dies enrere el grup municipal socialista va fer respecte de l'estat de neteja del Barranc de Xiva al seu pas pel terme municipal.

Totes dues i d'altres que assenyalen els veïns mitjançant escrits i denúncies verbals, posa de manifest l'estat d'abandó i degradació que la ciutat pateix d'un temps ençà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia