Urbanisme

El govern blinda les normes de 50 municipis sense pla urbanístic

La comissió d'Urbanisme ha aprovat aquesta setmana les normes de planejament urbanístic de 50 municipis de la demarcació de Lleida que es podien quedar sense normes urbanístiques per la finalització d'un acord del govern del 2010 i que ara les podran tenir de manera indefinida independentment de si tenen o no enllestit el POUM.

La comissió ho va decidir dimecres a Tàrrega, on va fer la seva reunió ordinària. El director general d'Urbanisme, Agustí Serra, va destacar després de la sessió que, amb aquesta decisió, Catalunya es converteix en el territori de l'Estat on més municipis disposen de planejament urbanístic municipal.

L'aprovació massiva de planejaments municipals es va iniciar en la darrera comissió d'Urbanisme a la Catalunya central i també està previst que es faci per a municipis de Girona i Tarragona. En concret, a Lleida s'ha fet amb 35 municipis de Ponent i 15 de l'Alt Pirineu i l'Aran. El que pretén la comissió és donar una vigència ''indefinida'' a les normes municipals a les poblacions que encara no han pogut redactar el seu propi POUM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia