Urbanisme

La Diputació aprova el pla urbanístic Foietes a Banyeres de Mariola

La Comissió Territorial d'Urbanisme de la Diputació d'Alacant ha aprovat recentment el Pla Parcial Foietes a Banyeres de Mariola que permetrà a aquesta població disposar d'una gran àrea d'expansió urbana

Segons el portaveu municipal Ramón Albero, «el Pla Parcial Foietes va ser desenvolupat al seu moment per l'empresa Urbanismo de Banyeres i no suposa una requalificació de terrenys.

Així mateix, el projecte contempla una extensió total aproximada de 108.000 m2, dels quals prop de 34.000 m2 estaran dedicats a espai dotacional i vials, 13.000 m2 a zones verdes i aproximadament 34.000 m2, dels quals el 30 % queden reservats per a habitatges protegits, i el tipus d'habitatges serà de planta baixa més dues altures, d'acord amb les Normes Subsidiàries de la població en aquesta zona».

La nova superfície a construir quedarà compresa entre la part final de l'Av. de la Constitució, la carretera comarcal Alcoi-Banyeres fins a la gasolinera Repsol i l'Av. 9 d'Octubre i el carrer Gil Sanz. Per a Albero, «el desenvolupament del Pla Parcial Foietes permetrà l'eliminació del “punt negre” que suposa la corba d'Els Vinyals, aspecte que podrà repercutir en la millora la seguretat vial».

El portaveu municipal no ha especificat per quan està previst l'inici del condicionament de la superfície a construir, així com la dotació de serveis bàsics, «perquè queda a criteri de l'empresa urbanitzadora i en funció de la demanda de vivendes que puga existir».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia