Urbanisme

Urbanisme

Montcada vol un parc a l'antiga cerveseria

Montcada vol recuperar un espai públic al centre reconvertint els terrenys municipals de l'antiga cerveseria en un espai de lleure mantenint la filosofia del que existia fa més de quinze anys. Al ple del gener es va donar el vistiplau al projecte –només va obtenir els vots a favor de l'equip de govern (PSC i CiU)–, pressupostat en 150.000 euros. ICV es va mostrar contrària a un projecte fet “a corre-cuita”.

Els terrenys, situats al carrer Montiu, estan tancats i no hi ha res. Segons fonts municipals, durant aquests anys s'han anat fent tasques de neteja de l'espai. Pel president de l'Àrea de Territori de l'Ajuntament de Montcada, Juan Parra, recuperar la cerveseria suposa tenir un nou espai verd al centre de la ciutat. El projecte preveu, segons les mateixes fonts, adequar l'espai amb bancs i porxos com a zona pública i, a més, instal·lar-hi una guingueta. La reforma es faria durant la primavera.

S.P.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.