Urbanisme

El port d'Arenys reordena l'entorn

La Generalitat inverteix 224.000 euros en l'espai de la dàrsena pesquera i per connectar el poble i el passeig

Els treballs han començat a la zona pesquera per reorganitzar els espais, millorar l'accés i senyalitzar millor les zones de pas per als vianants i l'àrea de treball per als pescadors. Al moll on descarrega el peix blau s'adequa l'aparcament de vehicles perquè hi puguin aparcar camions i es reserva espai per als estris d'aquesta flota. Per potenciar la mobilitat dels vianants es fa una vorera davant l'antiga llotja i es millora la que ja hi ha a la part nova. També es renoven els paviments entre les dues llotges i el del costat de l'edifici de Capitania Marítima.

A l'esplanada dels magatzems es delimita els itineraris de les persones, els vials de circulació i de serveis, i la zona d'aparcament. A l'edifici del Mont Calvari es repinten les places d'aparcament i es reordenen els accessos per a vianants al jardí.

Les obres, que es preveu que durin un parell de mesos, inclouen actuacions per facilitar la mobilitat dels vianants des del poble cap al passeig de Canet. Després de Setmana Santa es farà una nova rotonda d'accés a l'entrada del Portinyol, una de les entrades principals per als vehicles. L'illot existent en aquesta intersecció, amb l'arbrat i l'enllumenat quedaran integrats a la nova rotonda. Es farà un pas de vianants al costat del Mar Sport i s'adaptarà l'accés al Centre d'Interpretació de l'Activitat Pesquera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia