Urbanisme

El jutge escolta els veïns d'Arenys de Munt per les quotes de la riera

El jutjat contenciós administratiu número deu de Barcelona ha admès a tràmit el recurs presentat pels veïns d'Arenys de Munt afectats per les contribucions especials de les obres d'urbanització de la riera. Aquest recurs, el van presentar onze veïns afectats directament per les obres i tretze que els donen suport. Els veïns, però, asseguren que hi ha altres recursos que representen una cinquantena de veïns que estan en contra de pagar el percentatge de les obres. Un cop notificat, tant a l'Ajuntament com als 315 propietaris afectats per les contribucions, el jutge obrirà l'expedient requerint la documentació a l'Ajuntament i valorarà si estima el recurs i tira endavant el judici o, al contrari, arxiva el cas.

El regidor d'Urbanisme, Alfons Molons (CiU), es va mostrar ahir tranquil i va assegurar que és un tràmit ordinari amb el qual ja comptaven. En cap cas, segons el govern local, l'admissió del recurs paralitza les obres, que ja estan en marxa des de fa setmanes. “No pagar les obres crearia un precedent, ja que sempre que s'ha urbanitzat un carrer, els veïns han contribuït en el finançament”, hi va afegir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.