Urbanisme

El govern de Pals informarà sobre el POUM demà al ple

L'alcaldessa de Pals, Sílvia Monar, ha convocat per demà (20 h) una sessió extraordinària del ple municipal. El portaveu de Compromís amb Pals, Joan Trias, va anunciar ahir que la convocatòria s'ha produït a instància dels integrants del seu grup, “per parlar de l'estat del POUM i de les últimes novetats sobre Radio Liberty”.

En el primer punt de l'ordre del dia, el govern bipartit d'ERC i CDC donarà dades sobre l'estat actual del futur planejament urbanístic del municipi. Aprofitant la convocatòria, també han inclòs en el programa la ratificació dels decrets signats en les darreres setmanes, a partir de l'aprovació del nou cartipàs, i es donarà compte de l'informe econòmic de la intervenció municipal, de l'estat d'execució del pressupost i de diversos convenis i nomenaments de funcionaris.

Respecte a la concessió dels antics terrenys de Radio Liberty per 50 anys a la Fundació Mar, anunciada la setmana passada, l'ordre del dia no preveu cap punt específic, però Compromís amb Pals vol abordar la qüestió, després de criticar “la falta total de transparència en una concessió tan important d'uns terrenys d'altíssim valor ambiental”. El grup reclama “que es facin públics la concessió estatal, els permisos i llicències que hagi donat l'Ajuntament i el projecte”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia