Urbanisme

Proven de fer dos carrers per a vianants al Masnou

El Masnou farà avui una prova pilot per tal d'estudiar fer dos trams de dos carrers del centre del municipi per a vianants. Concretament, es tracta dels carrers Doctor Agell i Pere Grau. En el primer cas tallaran el tram que va des de l'N-II fins al carrer Sant Felip, i en el carrer Pere Grau s'hi farà la prova del tram comprès entre els carrers Capitans Comellas fins al mateix carrer Agell. La prova pilot s'emmarca dins les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. El regidor de Mobilitat, Joaquim Fàbregas (ERC), va explicar que la idea d'aquesta prova pilot significa “el tret de sortida per l'elaboració del nou pla de mobilitat del municipi” ja que, segons el regidor, l'anterior document d'aquestes característiques elaborat el 2006 “ja ha perdut vigència”. A més, el responsable de Mobilitat de l'Ajuntament del Masnou també va avançar la intenció que, “progressivament”, es puguin anar convertint per a vianants certs carrers del nucli antic del municipi.

En el cas concret de la prova pilot d'avui, Fàbregas va considerar que el carrer Doctor Agell “té prou activitat perquè s'hi doni prioritat als vianants”. En aquest sentit, el regidor va recordar que en aquest carrer hi ha equipaments “potents” com la Casa de Cultura –on hi ha l'oficina de turisme– o el cinema La Calàndria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.