Urbanisme

El descampat del carrer Puig Rom a Empuriabrava s'arranjarà i es millorarà

Els veïns de la zona, que s'havien queixat reiteradament, han estat rebuts per l'alcaldessa, Assumpció Brossa, que s'ha compromès a condicionar l'espai

Al sector Puigmal d'Empuriabrava, els veïns del carrer Puig Rom han obtingut el compromís de l'Ajuntament que la finca en estat d'abandó de davant dels seus habitatges canviarà aviat d'aspecte. Una delegació dels veïns, encapçalada per Jorge Borrego, president de la comunitat de veïns, va ser rebuda divendres passat per l'alcaldessa del municipi, Assumpció Brossa i responsables municipals. Arran d'aquesta reunió s'ha adoptat el compromís que a partir d'aquesta mateixa s'iniciaran les actuacions per dignificar aquesta zona. L'empresa d'obres que abocava runa i treia terra de la finca (i que també era present a la reunió) s'encarregarà d'aplanar el terreny i plantar-hi arbres. També es col·locaran obstacles de roca als voltants de la finca per impedir el pas dels cotxes i evitar els abocaments incontrolats en aquest terreny.

L'Ajuntament per la seva banda, instal·larà més papereres i posarà un fanal a la zona, que fins ara quedava més fosca, i segons els veïns es generaven focus d'inseguretat. “Ens han assegurat que s'endreçarà la zona, que els treballs ja tenen pressupost i que l'empresa començar a actuar-hi dimecres”, explicava una veïna després de la trobada amb l'Ajuntament. Els veïns del carrer Puig Rom, que s'havien queixat repetidament de la situació d'abandó d'aquest espai, confien ara que el seu entorn millorarà, tot i avançar que estaran amatents perquè es compleixin els compromisos.

Habitatges estrenats el 2007

El bloc d'habitatges del carrer Puig Rom d'Empuriabrava es va estrenar el 2007, just abans que esclatés l'anomenada bombolla immobiliària. En aquell moment els propietaris expliquen que van comprar uns habitatges qualificats “d'alt estanding”. Alguns dels propietaris fins i tot expliquen que en el moment de l'adquisició de l'habitatge, el promotor els va assegurar que aquell descampat s'havia de convertir en un espai verd amb un llac. Vuit anys després encara falta tota la vorera d'un costat del carrer Puig Rom per fer, i davant dels habitatges hi ha un immens descampat on els veïns veien regularment com camions de la construcció anaven a abocar-hi runa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia