Urbanisme

Pineda enllesteix els nous nínxols abans de començar el tanatori

L'adjudicació del primer tanatori municipal que tindrà Pineda de Mar a l'empresa Cabré i Junqueras ha possibilitat incloure en el projecte la construcció de més blocs de nínxols que han de garantir la capacitat del cementiri els propers trenta anys. Un cop enllestides les estructures, la construcció de les noves instal·lacions funeràries és a punt de començar al costat mateix, un cop obtinguda la llicència corresponent. L'edifici tindrà, a banda de la distribució habitual en aquest tipus d'obres, un aparcament subterrani per a 40 vehicles i en el contracte també s'inclou la millora pel que fa a urbanització i enjardinament de la plaça de Can Bepa. Una plaça que perdrà el parc de patinatge que funciona actualment i que es preveu traslladar a un altre lloc del municipi. Les previsions són que, en un termini de deu mesos, el tanatori ja pugui funcionar amb normalitat.

El gerent de Cabré i Junqueras, Josep Maria Mons, explica que l'equipament respon a l'estratègia de l'empresa, capdavantera en serveis funeraris a la comarca del Maresme, de “donar el millor servei als ciutadans des de la proximitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia