Urbanisme

L'Ajuntament de Cunit crea una norma de terrasses

El govern i l'oposició treballen conjuntament el projecte

Volen facilitar l'impuls a l'emprenedoria

El govern local de Cunit ha posat en funcionament una nova ordenança que permet crear terrasses en tot el terme municipal i recull també els mateixos criteris d'aplicació per a totes. Alhora, s'ha creat també una comissió tècnica que vetllarà per detectar i resoldre els problemes que se'n derivin. Aquest és el resultat de mesos de treball conjunt del govern i l'oposició per evitar greuges comparatius, reconeixent alhora les particularitats de cada establiment.

Segons el regidor d'Urbanisme i Obres de Cunit, Julio Ramon, “l'objectiu ha estat crear una normativa adaptada als temps actuals que posi per davant el benefici general”.

Segons ell, és primordial avançar en el desenvolupament de les activitats econòmiques i promoure la creació i conservació de negocis en les plantes baixes dels edificis i promoure l'emprenedoria, sense renunciar al respecte envers els veïns i la ciutadania en general. Per això, la nova ordenança es basa en la simplificació de criteris, l'assignació de superfícies per mòduls, la diversificació d'horaris, la regulació del mobiliari bàsic i complementari, i la documentació, el contingut i el procediment per optimitzar tant la obtenció com la renovació de l'autorització d'aquests espais. I millorar l'aspecte del paisatge urbà en relació a l'equilibri i l'harmonia, amb respecte al dret dels vianants i els consumidors.

LA FRASE

Volem facilitar als comerços que aprofitin l'espai i millorar l'aspecte dels carrers
Julio Ramon
regidor d'urbanisme de cunit


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia