Urbanisme

Verges fa aturar l'activitat del circuit de motocròs

L'alcalde constata la “bona voluntat” del propietari per complir els requeriments

L'Ajuntament de Verges ha obligat a fer cessar l'activitat al circuit de motocròs de la carretera de les Olives, mentre el promotor no compleixi els requeriments que se li han notificat en anteriors comunicacions. Es demana que “enderroqui en el termini d'un mes des de la seva comunicació, restauri o retiri segons s'escaigui, les ampliacions, instal·lacions i obres que ha realitzat en el circuit”, tal com se li demanava en un decret de data 5 de maig de l'any passat. En el decret d'alcaldia s'explicita també que només podrà reprendre les seves activitats si ha executat el que se li demana que faci al
circuit.

En la part final del decret d'alcaldia, l'Ajuntament comunica explícitament al promotor del circuit que en el cas que en el termini ordenat no hagi respost a les demandes, l'Ajuntament procedirà a l'execució forçosa d'aquestes o a la imposició de multes coercitives per obligar a complir-les per un import de 300 a 3.000 euros. S'especifica també que en el cas que es vulgui impugnar la resolució que posa fi a la via administrativa, es pot procedir a interposar recurs contenciós administratiu davant del jutjat.

L'alcalde de Verges, Ignasi Sabater, va explicar ahir a la tarda a aquest diari que ell havia parlat amb el propietari i que aquest li havia admès que no havia complert tots els requeriments. “Ens consta que hi ha bona voluntat per arreglar-ho, però nosaltres li hem de fer saber que s'ha d'aturar temporalment l'activitat mentre no ho faci”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia