Urbanisme

Vilassar de Dalt impulsa el desplegament del seu gran polígon industrial

Ara s'hi estan fent les darreres obres d'urbanització i soterrament de les línies elèctriques

Una empresa ja hi està construint una nau de 6.000 m²

Vilassar de Dalt vol impulsar l'activitat del seu gran polígon industrial, conegut com a Riera. De fet, ara s'estan fent les darreres obres per deixar-lo a punt. Els treballs se centren a acabar l'electrificació subterrània i el condicionament dels espais verds. Aquestes actuacions permetran retirar totes les torres i pals elèctrics que actualment hi ha a la zona i que, en alguns casos, són un obstacle per a la circulació de vehicles. Un cop hagin acabat aquests treballs –es preveu que s'acabin entre el maig i el juny– ja s'hi podran instal·lar les empreses. A grans trets, aquest polígon té una superfície de més de 53.600 m², dels quals més de 34.000 es destinaran a naus aïllades i la resta a naus entremitgeres. En nombres absoluts significa que hi ha espai per a 34 parcel·les. De fet, a aquestes obres ja s'hi suma l'inici de la construcció d'una nova nau de gairebé 6.000 m² propietat de la firma Rutperfil que actualment té la seu al camí Elena.

El regidor de Territori, Economia i Promoció, Benet Oliva (Ara), va explicar que aquest fet suposa un gran pas per a la dinamització i comercialització del polígon després de molts anys sense activitat: “Volem un poble amb zones que puguin fomentar la creació de llocs de treball.” En aquest sentit, Oliva va confirmar que totes les parcel·les del polígon ja estan adjudicades i va explicar que, una vegada entri en funcionament, aquesta serà la zona industrial més gran de Vilassar de Dalt. A més, el regidor també va avançar que s'està estudiant el planejament urbanístic per veure si permet dotar de més usos el polígon i, per exemple, poder posar-hi una benzinera.

LA XIFRA

53.600
metres quadrats
és, aproximadament, la superfície total del polígon industrial Riera de Vilassar de Dalt.

LA FRASE

Volem un poble amb zones que puguin fomentar la creació de llocs de treball
Benet Oliva
Regidor de Territori, Economia i promoció de Vilassar de Dalt


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.