Urbanisme

Milloren l'accés amb cotxe i a peu cap a Lourdes d'Arenys de Munt

El camí paral·lel a la riera de Sobirans per arribar al santuari de Lourdes, que fins ara era de sorra, s'està pavimentant. El projecte preveu asfaltar l'accés principal al santuari, que és una de les entrades del parc del Montnegre i el Corredor, des d'on surten molts dels itineraris. Per millorar l'accés a aquest espai concorregut també per la zona de pícnic i esbarjo que hi ha a l'entorn del santuari, es condicionarà el camí per arribar-hi a peu o amb bicicleta.

És per això que es reserva a tot el recorregut un carril, sense pavimentar, per a vianants i bicicletes, on hi haurà àrees de descans amb bancs. Mentre durin els treballs, previstos fins a mitjan abril, es desviarà el trànsit per un recorregut a l'altre costat de la riera. Les obres les porta a terme l'empresa Firtec Sau per un import de 94.985 euros que s'ha finançat a través d'una subvenció de la Diputació de Barcelona.

L'alcalde i regidor d'Urbanisme, Joan Rabasseda (ERC), va agrair la cessió que han fet els veïns perquè el camí passés a mans municipals per fer l'actuació que ha de millorar l'accés al parc, a les finques veïnes i també a la zona de la piscina municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia