Urbanisme

Pla per demolir part d'un hotel a Taradell

L'Ajuntament redacta l'operació, que rep al·legacions, i el jutge l'ha de ratificar

Complint amb la sentència del Tribunal Superior de Justícia de catalunya (TSJC) que va donar la raó a un veí de la urbanització de la Roca de Taradell, l'Ajuntament ja ha presentat el projecte per enderrocar el garatge soterrani de l'hotel al jutge. Segons la part denunciant, aquesta zona no compleix les normes subsidiàries que regien el 2007 –en les quals es basen la majoria de cases de la zona, fetes abans del nou POUM del 2009–, moment en què es va donar la llicència d'obres: “Hem presentat el projecte a partir del que els nostres advocats entenen que diu la sentència, però hi ha al·legacions. Es diu que hi ha un seguit de barbacanes que tampoc compleixen les distàncies obligatòries i que també s'han d'enderrocar”, explica l'alcalde, Lluís Verdaguer. Taradell ha hagut de respondre subsidiàriament, ja que la constructora, Aires del Montseny SL, va entrar en fase de liquidació el març del 2014.

El projecte per enderrocar part de l'hotel tindrà un cost d'uns 120.000 euros i un període d'execució de dos mesos: “Si el jutge accepta la nostra proposta ho tirarem endavant, però si accepta les al·legacions no podrem complir el termini per fer l'enderroc, que acaba a mitjan juliol”, lamenta Verdaguer.

L'hotel La Roca es va començar a construir el 2007, però no es va acabar i des del primer moment va topar amb l'oposició d'un veí que no estava d'acord amb la construcció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia