Urbanisme

infraestructures

Rentada de cara al pàrquing de sorra de Malgrat

Asfalten l'espai de l'avinguda Montserrat, on es farà la fira de Sant Roc

Les obres de condicionament del gran pàrquing de sorra de l'avinguda de Montserrat de Malgrat de Mar van començar dilluns. Els treballs, que s'allargaran uns dos mesos, tenen un pressupost de 125.000 euros i inclouen l'asfaltatge del solar –on s'havia de construir un gran teatre auditori–, la pintura viària i els serveis d'enllumenat i d'aigua potable. L'espai, que ja s'utilitza com a aparcament gratuït, permetrà l'estacionament de forma ordenada de 340 vehicles –amb vuit places reservades per a conductors amb mobilitat reduïda–, 24 motos i 24 bicicletes. Ahir els tècnics de l'empresa adjudicatària, Rogasa, ja feien els primers moviments de terres. L'actuació afecta de ple el mercat setmanal dels dijous i ha obligat des de la setmana passada a recol·locar 39 de les 124 parades que hi havia al costat del solar. De forma temporal es distribuiran entre els carrers de Balmes i de Salvador Espriu i a les places de la Germana Campos i del Camp de la Figuera.

D'altra banda, l'alcalde de Malgrat, Joan Mercader (PSC), va confirmar que el nou espai asfaltat s'utilitzarà per instal·lar-hi les atraccions firals de la festa major de Sant Roc i també podrà ser l'escenari d'altres esdeveniments culturals i d'oci.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia