Urbanisme

esports

pàdel

Premià podria tenir un gran complex dedicat al pàdel

Seria la zona més gran de la comarca per a la pràctica d'aquest esport, amb 14 pistes

S'ubicaria a tocar de les Hortes de Ponent, al costat de l'escola Montserrat, i es podria construir d'aquí dos mesos

Premià de Mar podria tenir el complex de pàdel més gran de tot el Maresme. Tal com va confirmar el regidor d'Urbanisme de Premià de Mar, Antoni Subirà (CiU), un inversor privat va demanar permís a l'Ajuntament per construir un club de pàdel amb 14 pistes, piscina descoberta i aparcament en superfície.

El nou equipament esportiu se situaria en uns terrenys de prop de 3.700 m² a tocar de les Hortes de Ponent, concretament a l'avinguda Antoni Gaudí i just al costat de l'escola Montserrat. Segons va afirmar el mateix regidor d'Urbanisme, el nou club es podria començar a construir d'aquí dos mesos, sempre que rebi el vistiplau de la Generalitat.

Tot i això, Subirà va manifestar que des de l'Ajuntament se li ha atorgat la llicència per fer-hi l'activitat “a precari, perquè pot ser que algun dia s'hagi de treure”. Pel que fa a l'aparcament en superfície projectat a la zona, el regidor premianenc va explicar que està previst que tingui capacitat per a una seixantena de vehicles, però que encara no se sap si serà de pagament o gratuït. “Aquesta és una cosa que hauran de decidir els promotors”, va afegir.

“Com més aviat millor”

El regidor, a més, també va comentar que, tot i que les obres es puguin dur a terme durant l'estiu, “la intenció dels inversors és poder obrir les instal·lacions com més aviat millor”. Pel que fa al parer del govern sobre la possible arribada al municipi d'aquest complex de pàdel, aquest és, segons
Subirà, “positiu”. “Tot el que signifiqui voler iniciar una activitat al municipi amb ganes de fer coses ens sembla bé”, va afirmar el regidor, que va destacar la part “emprenedora” del projecte. “Nosaltres no hi tenim cap problema amb l'arribada d'aquesta activitat i apostem per intentar-ho, si més no”, va reblar el regidor.

Finalment, el titular d'Urbanisme va apuntar la possibilitat que els promotors del nou complex esportiu “hi puguin portar i celebrar campionats de pàdel, i si això té èxit serà molt benvingut al municipi”, va comentar.

LA XIFRA

14
pistes
de pàdel, una piscina descoberta i aparcament en superfície per a 60 vehicles és el que es vol fer a Premià

LA XIFRA

3.700
metres quadrats
és la superfície que ocuparien les instal·lacions, les més grans de la comarca


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia