Urbanisme

Renoven l'avinguda de l'Estació de les Planes

És un accés als serveis públics del sud del poble i a una zona industrial

L'empresa Amsa està duent a terme els treballs de millora del paviment del carrer dels Noguers i també del passeig de l'Estació de les Planes d'Hostoles per encàrrec de l'Ajuntament. Es tracta de dos carrers que tenien el paviment molt degradat, principalment el del passeig de l'Estació. Cal tenir en compte que aquest passeig és un dels vials més transitats del municipi, perquè és l'accés a diversos serveis públics, com el consultori mèdic o la sala polivalent. A més, hi circula un important volum de trànsit pesant, ja que l'avinguda de l'Estació també dóna accés a una de les zones industrials.

D'altra banda, l'Ajuntament de les Planes ha prohibit l'aparcament de vehicles a la zona de les gorgues amb l'objectiu de frenar la degradació d'aquest espai natural a causa de l'elevada afluència de visitants. Es tracta sobretot de la zona de les gorgues de Santa Margarida, la Plana, el Molí dels Murris i can Poeti.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.