Urbanisme

Municipal

Torelló tindrà places de zona blava al mercat

ERC-JpT lamenta que l'aparcament de davant del CAP ja no sigui de rotació

D'aquí a un mes, a partir de l'1 de setembre, l'aparcament del mercat de Torelló tindrà al voltant d'una quarantena de places de zona blava amb control horari de 90 minuts, mentre que la resta continuaran sent d'estacionament lliure. Fa unes setmanes es van començar a pintar les places i s'han deixat uns dies de marge perquè els usuaris s'hi vagin acostumant. D'altra banda, l'Ajuntament ha tret la zona blava de l'aparcament de l'avinguda Pompeu Fabra, davant l'escola Fortià Solà.

Les zones d'aparcament al centre de Torelló van generar debat en l'últim ple de Torelló. Jordi Casals, portaveu d'ERC-JpT, va dir que el centre té centenars de places de zona blava i va considerar que als aparcaments del Firal i del mercat hauria estat més adequat fer-hi zona vermella (3 hores d'aparcament). El regidor també va lamentar que les places per a vehicles que hi havia davant del CAP ja no siguin de rotació per als seus usuaris i va demanar a l'equip de govern que deixi de pagar el lloguer d'aquell solar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia